Ets a Inici Economia

Economia

L’Acció Catòlica General de Barcelona es gestiona com una comunitat cristiana de béns, on cadascun dels seus membres aporta el que pot i considera necessari, en un model de reflexió personal no impositiu.

Sempre ens movem amb pressupostos austers i solidaris, per poder créixer en formació, evangelització i presència com a pràctica pastoral. Defensem la llibertat financera perquè els nostres ingressos cobreixen les necessitats econòmiques marcant prioritats, amb control de la despesa i creant estratègies per generar ingressos.

Els valors econòmics d’Acció Catòlica General de Barcelona són:

  • Ser solidaris, per fer viables els objectius evangelitzadors de l’ACG BCN.
  • Compromís de participació econòmica dels membres d’acord amb la seva disponibilitat.
  • Transparència i bona gestió de tots els actius.
  • Austeritat per gestionar amb senzillesa i moderació els recursos disponibles.

DONATIUS

Si voleu col·laborar a fer possible que Acció Catòlica General arribi a tothom i a tot arreu, ens podeu ajudar així:

Amb un ingrés o transferència al compte d’Acció Catòlica General de Barcelona de la banca ètica FIARE amb codi Iban: ES64-1550-0001-2400-1354-0422 de Barcelona.

Per domiciliació bancària, que presentarem a la vostra entitat financera d’acord amb la freqüència i quantitat que bonament ens indiqueu. Hi ha aquest enllaç al formulari per que ens feu arribar les dades necessàries per obrir aquesta via de col·laboració: https://forms.gle/fc3j1dbuqbErinbe9

FISCALITAT DONATIUS

Us informem que el fet de realitzar donatius puntuals o periòdics a l’ACG, fa que pugueu deduir-vos-els a la declaració de l’IRPF, com a entitat acollida al règim fiscal de la Lley 49/2002, de 23 de desembre.